Make or Buy: specialist in (e-)fulfilment

Make or Buy: specialist in (e-)fulfilment

Make or Buy: specialist in (e-)fulfilment

Als succesvolle webwinkel wilt u doorgroeien. U wilt meer orders. Misschien andere landen. Of meer afzetkanalen. Maar door hoge overheadkosten, een te klein magazijn en het hoge aantal uren dat u dagelijks kwijt bent met de verwerking van uw orders, worden uw ambities belemmerd. Wat u nodig heeft? Een partner die het volledige logistieke proces van uw webshop kan overnemen en daarbij denkt aan de kosten. Een professionele fulfilment partner. Wij van Make or Buy zijn gespecialiseerd in (e-)fulfilment. Wij verzorgen voor u de volledige verwerking van al uw logistieke werkzaamheden, waardoor u uw focus kunt verleggen op de groei van uw bedrijf.

Lees ook eens ons e-book over de afweging waarom u uw fulfilment wel of waarom juist niet zou uitbesteden.

Make or Buy biedt u een totaalpakket van diensten en voordelen aan:

  • Jarenlange professionele logistieke expertise
  • Een geavanceerd Warehouse Management Systeem met talloze mogelijkheden. Van koppeling met uw webshop tot voorraadbeheer modules.
  • Een portal met realtime-informatie over uw voorraad, orders, statussen, voorraadbeheer en ordermanagement.
  • Snelle en betrouwbare verwerking van uw orders
  • De mogelijkheid tot retourzendingen
  • Uw producten veilig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn in Den Bosch
  • Scherpe tarieven en hoge servicelevels
  • Talloze rapportage opties
  • Een overall ketenregie
  • Orderverwerking met verzending dezelfde dag tot 22.00.

Fulfilment is maatwerk

Alle diensten en processen die nodig zijn om goederen succesvol op te slaan en af te leveren bij de klant, nemen we voor onze rekening. We zijn specialist in B2B, B2C en maatwerk. Dus ook voor gespecialiseerde wensen zoals samengestelde pakketten, een aangepast verzendproces, multi-channel leveringen of voor zaken als assemblage, etiketteren en (her)verpakken bent u bij ons aan het juiste adres.

Jarenlange ervaring in fulfilment

Door onze jarenlange ervaring in fulfilment voor zowel winkels als webwinkeliers zijn wij in staat u op de best mogelijk manier te ondersteunen. Centraal hierbij staat een maximale efficiëntie met behoudt van de logistieke flexibiliteit. In de jaren dat we zijn uitgegroeid tot fulfilment specialist hebben we altijd al onze energie, onze middelen en onze mensen ingezet op de logistiek. Waardoor we nu beschikken over maximale kennis en natuurlijk over de juiste contacten. Voor u vertaalt dit zich in kostenbesparing, door onze zeer aantrekkelijke tarieven en lage maandkosten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (e-)fulfilment? Neemt u gerust contact met ons op.

Mexign

Reacties zijn gesloten.